Ioga terapèutic

Classes de ioga terapèutic

El Ioga és una pràctica de control vital àmpliament recomanada per la seva gran efectivitat en la millora de la nostra salut. És un sistema pràctic d’autoconeixement mental, físic i espiritual. És l’art d’unir el cos i la ment fent postures amb moviments suaus i respiració profunda.

Practiquem per guanyar flexibilitat i força, físicament i mentalment, no controlant sinó des de la consciència. El que experimentem a través de la pràctica és una millora de la vitalitat, proporcionant sensació d’estabilitat i lleugeresa. Aprenem a trobar l’equilibri en una postura en la que no el trobaríem normalment, això ens ensenya també a respirar i retornar al nostre centre en altres situacions incòmodes o difícils durant la resta del dia. Així doncs, aprenem i practiquem autocontrol, disciplina, força de voluntat i autoacceptació.

Els beneficis son nombrosos i gràcies a ells la pràctica del ioga perdura des de fa segles.  Entre altres podem destacar que la respiració conscient ens equilibra el sistema nerviós central, la relaxació ens ajuda a controlar problemes com la hipertensió, migranya o depressió, que es manté la columna vertebral flexible i la postura corporal correcta, aportant una millora en la circulació sanguínia, l’equilibri i la coordinació. També beneficia la memòria i s’aprèn a escoltar i acceptar el nostre cos amb les seves limitacions i debilitats.

El ioga ens ajuda a superar els reptes del dia a dia, ens retorna a la nostra essència, ens fa més forts, més valents davant les malalties i ens dóna millor qualitat de vida.

Dirigit per XXX