Cursos

Aconseguiràs el coneixement  pel creixement personal mitjançant la presa de contacte amb tu mateix.  Entraràs en el món de la consciència corporal que et permetrà alliberar-te de les tensions, deixant volar la creativitat  i donant ales als teus límits. El cos té les seves raons, només cal escoltar-lo.

Grup de lactància

Des de l’associació Prolactància Lactamar s’organitza un grup de lactància gratuït al centre els dijous de 16:30-18h.
És un grup d’ajuda mútua (mare a mare), on poder trobar el recolzament i la informació necessària per a poder gaudir d’una lactància materna amb èxit.
L’objectiu dels grups de suport és crear un clima on les mares puguin expressar els seus dubtes i preocupacions envers la lactància materna o simplement gaudir de la companyia d’altres mares que es troben en una situació semblant.
El grup de suport a la lactància compta amb la presència d’assessores de lactància formades que faciliten l’intercanvi d’informació, aporten dades exactes i actualitzades i donen suport en grup i individual a aquelles mares que ho necessiten.
És recomanable assistir als grups de suport ja des de l’embaràs, així la mare disposa de la informació necessària per a començar la lactància amb bon peu. Tot i així, als grups de suport hi pot assistir tothom que estigui interessat en la lactància materna, quan vulgui i les vegades que ho vulgui, així, mares, pares, nadons, familiars i amics, es troben en un espai on es parla de lactància i es comparteixen experiències.
Telèfon de contacte: 644858780
Us deixem la seva pàgina de Facebook:

https://m.facebook.com/AssociacioProlactanciaLactamar/

Massatge per nadons i infants

Després de nou mesos de desitjos, dubtes, alegries, després de moments de dolor, d’immensa emoció, enmig de llagrimes i somriures…ja ha nascut!

Ara és el moment de creixer plegats, de compartir nous estimuls i emocions, de criar al teu fill i nodrit-lo amb un dels millors aliments, l’amor del contacte físic.

Al llarg d’aquest curs, aprendràs a fer massatges al teu bebé, i compartirem tots aquells temes que ens preocupen quan som m/pares: còlics, plors, desemvolupament psicomotriu, estímuls,…Veurem com el massatge pot ajudar en molts casos. També compartirem situacions que moltes vegades creiem exclusivament nostres, quan en realitat formen part d’un procés.

Classes impartides per XXX educadora especialitzada en temes de maternitat i criança.

 

Nordic Walking

Curs bàsic d’iniciació al Nordic Walking.  5 hores de durada.  Dates: dissabtes i diumenges a programar. Horari de  matí.  Lloc de trobada: Punt informació  Can Jalpí.  Lloc de realització del curs: Parc de Can Jalpí i voltans d’Arenys de Munt.

El Nordic Walking o Marxa Nòrdica és una de les maneres més fàcils d’activar el cos. Consisteix en caminar amb bastons, permetent realitzar una de les activitats físiques més saludables, ja que el moviment arriba a totes les parts del cos millorant  així la qualitat de vida de les persones que ho practiquen.

Programa del curs

  • Presentació del curs
  • Entrega de documentació
  • Explicació de la tècnica ALFA 247
  • Exercicis tècnics
  • Posada en pràctica de la tècnica
  • Sortida pels voltants d’Arenys de Munt

Important portar roba còmode (tipus Xandall), calçat còmode, paravent o impermeable, aigua per hidratar-se i una gorra pel sol si cal. Els bastons els posarà el centre.

Classes impartides per Josep M Charles. Instructor de Nordic Walking.