Qui som?

El Centre terapèutic JM Charles

L’amor va ser el que va fer néixer el Centre terapèutic JM Charles, un lloc on poder oferir un servei de qualitat per cuidar la salut d’una forma  integral. Un espai acollidor per el creixement personal, on es dona importància al desenvolupament de les capacitats per tenir més vitalitat i benestar.

 

Professionals amb experiència

Amb els anys que porto com a terapeuta he tractat persones afectades de diverses patologies, des d’aquelles més comuns com les lumbàlgies fins a altres que no ho són tant com hipertiroïdismes, passant per casos de vertigen, mals de cap, insomni, obesitat, infertilitat, esquinços, fibromiàlgia i molts altres.
Durant els transcurs d’aquest temps hi ha hagut una mica de tot, des d’aquells pacients que han guarit del seu problema fins altres que han manifestat milloria en la seva qualitat de vida.

Tant mateix m’agradaria comentar que en tots els casos que he atès he intentat que els pacients que tractava es fessin responsables i conscients del seu problema. La malaltia apareixia com quelcom que no els pertanyia essent extern al seu cos, era una situació de la qual s’havien de desfer, ja que pensaven que no formava part d’ells. Però res més lluny de la realitat, cada cop que realitzem una acció, un acte, tenim una emoció o simplement realitzem un pensament. Aquest, té una repercussió en les nostres vides, que anirà forjant en la nostra memòria i farà que siguem el que som.
Com a terapeuta haver pogut contribuir d’una manera positiva en el desenvolupament personal dels meus pacients em fa continuar endavant amb il·lusió i energia.